Petroşani: Elev de clasa a IX-a, care nu s-a mai întors acasă de la şcoală, dat în urmărire generală

Un elev de clasa a IX-a de la un colegiu din Petroşani, dat dispărut de familie după ce nu s-a mai întors acasă de la şcoală, a fost dat în urmărire generală şi consemn la frontieră, adolescentul având la el suma de 150 de lei primită ca bursă şcolară.

110 afișări
Imaginea articolului Petroşani: Elev de clasa a IX-a, care nu s-a mai întors acasă de la şcoală, dat în urmărire generală

Petroşani: Elev de clasa a IX-a, care nu s-a mai întors acasă de la şcoală, dat în urmărire generală

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat, miercuri, că dispariţia lui Radian Ion Niculae, în vârstă de 15 ani, elev în clasa a lX-a la un colegiu din Petroşani, a fost semnalată, marţi, de mama sa.

"Poliţiştii au stabilit că luni, în jurul orei 12.00, minorul a plecat de acasă spre şcoală, iar la ora 19.00, când a terminat cursurile, a plecat de la şcoală, dar nu a mai ajuns la domiciliu. Acesta avea cartea de identitate şi 150 de lei, reprezentând bursa şcolară pe care o ridicase luni de la şcoală. Poliţişti au l-au căutat pe băiat, însă fără rezultat. Prin urmare, poliţiştii vor continua cercetările, minorul fiind dat urmărire naţională şi în consemn la frontieră", a declarat Bogdan Niţu.

Elevul dispărut are 1,65 metri înălţime, păr şaten spre blond, tuns cu breton, faţa rotundă şi o aluniţă în mijlocul frunţii.

Potrivit mamei acestuia, la data dispariţiei, adolescentul purta blugi prespălaţi şi tăiaţi, adidaşi din pânză, de culoare neagră, cu talpă de spumă albă, precum şi o geacă de fâş, de culoare neagră, cu fermoar.

Persoanele care pot furniza informaţii care să ducă la găsirea adolescentului sunt rugate să sune la112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici