Piromanul din Capitală, care a incendiat cel puţin opt maşini, cercetat pentru încă două fapte de distrugere

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a dispus extinderea cercetării penale faţă de bărbatul în vârstă de 45 de ani care a încendiat la sfârşitul lunii trecute mai multe maşini în Capitală.

654 afișări
Imaginea articolului Piromanul din Capitală, care a incendiat cel puţin opt maşini, cercetat pentru încă două fapte de distrugere

Piromanul din Capitală, care a incendiat cel puţin opt maşini, cercetat pentru încă două fapte de distrugere

"S-a dispus extinderea acţiunii penale faţă de inculpatul D. N. C. cu privire la alte 2 acte materiale ale infracţiunii de distrugere în forma agravată…În fapt, s-a reţinut că, în data de 31.03.2018 în jurul orei 01:28, cu intenţie, a distrus prin incendiere, folosind o brichetă şi deşeuri menajere (materiale din hârtie, plastic, textile), un autoturism, ce se afla în parcarea amenajată în faţa unui bloc aflat pe str. Drumul Sării, sector 6... În intervalul orar 23:30-00:00, cu intenţie, a încercat să distrugă prin incendiere, folosind o brichetă şi deşeuri menajere, un autoturism, ce se afla parcat pe str. Petru Rareş, sector 1“, conform unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti remis vineri MEDIAFAX.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Bucureşteanul în vîrstă de 45 de ani a provocat în data de 31 martie trei incendii în Sectorul 1 al Capitalei, în urma opt maşini au fost avariate. Prins de poliţişti, piromanul şi-a recunocut fapta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici