PISTOL găsit de drumarii din Timiş într-o parcare

Drumarii din Timiş au găsit, îăn timp ce făceau curăţenie într-o parcare pe DN6, după localitatea Şandra, un pistol cu bile. Arma a fost predată Poliţiei.

3162 afișări
Imaginea articolului PISTOL găsit de drumarii din Timiş într-o parcare

PISTOL găsit de drumarii din Timiş într-o parcare

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă că drumarii au găsit într-o parcare pe DN6, după localitatea Şandra, un pistol.

”Pe lângă televizoare, frigidere, pe lângă piese auto de mari dimensiuni, saci cu legume şi fructe şi multe alte obiecte de uz casnic sau mai puţin casnic care se găsesc în parcările de pe drumurile naţionale odată cu acţiunile de curăţenie şi igienizare, drumarii care se aflau într-o parcare pe DN6, după localitatea Şandra, jud. Timiş, au descoperit… un pistol. A fost anunţată Poliţia, care a constatat că este vorba de un pistol cu bile”, este postarea DRDP Timişoara.

Pistolul a fost predat postului de Poliţie din comuna Lovrin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici