FOTO | PLOILE torenţiale fac prăpăd: Maşini luate de apă la Galaţi şi străzi inundate

Mai multe străzi au fost blocate şi câteva maşini au fost luate de apă, după o ploaie torenţială de o oră şi jumătate, care a produs inundaţii, joi seara, în Galaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2333 afișări
Imaginea articolului FOTO | PLOILE torenţiale fac prăpăd: Maşini luate de apă la Galaţi şi străzi inundate

PLOILE torenţiale fac prăpăd: Maşini luate de apă la Galaţi şi străzi inundate

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO 

Primarul oraşului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a declarat, joi seara, corespondentului MEDIAFAX, că cel mai probabil canalizarea nu a făcut faţă, mai multe străzi fiind inundate.

Au fost blocate şase intersecţii din oraş, se intervine cu motopompe în mai multe zone, lucrăm la ultima intersecţie cu echipaje de la ISU şi de la Societatea Apă Canal. Din păcate, din cauza debitului mare, canalizarea nu a făcut faţă, probabil a contribuit şi furtuna de marţi atunci când multe resturi au ajuns în gurile de scurgere”, a declarat Pucheanu.

Deoarece în multe zone apa depăşeşte bordura, maşinile au fost nevoite să ocolească zonele inundate. Mai multe autoturisme au fost luate de apă, iar altele au rămas blocate în mijlocul şuvoaielor.

Echipe ale societăţilor subordonate Primăriei şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi acţionează, la ora transmiterii acestei ştiri, pe străzi, cu motopompe şi alte utilaje pentru a elimina efectele furturnii de o oră şi jumătate.

Judeţul Galaţi s-a aflat sub cod portocaliu de vijelii şi grindină până joi, la ora 19.30

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici