Percheziţii în locuinţa unui bărbat, suspect de şantaj. Şi-ar fi ameninţat fosta iubită cu fotografii indecente

  • Un bărbat de 39 de ani a fost ridicat, miercuri, de poliţişti pe motiv că şi-a şantajat fosta iubită cu fotografii indecente
  • Acesta o ameninţa fostă iubită că va trimite pozele familiei acesteia dacă nu întreţine relaţii sexuale cu el
  • Anchetatorii au făcut şi o percheziţie în casa acestuia
361 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în locuinţa unui bărbat, suspect de şantaj. Şi-ar fi ameninţat fosta iubită cu fotografii indecente

Percheziţie în locuinţa unui bărbat suspectat că şi-a şantajat fosta iubită cu fotografii indecente

Un bărbat de 39 de ani, din oraşul Ţicleni, judeţul Gorj, a fost ridicat, miercuri, de poliţişti, fiind suspectat că şi-a şantajat fosta iubită cu fotografii indecente, dacă nu întreţine relaţii sexuale cu el. Anchetatorii au făcut şi o percheziţie în casa acestuia,transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tânăra în vârstă de 18 de ani, din comuna Bâlteni, a sesizat Poliţia că bărbatul cu care avusese o relaţie de prietenie o şantaja cu pozele respective pe care susţinea că le va trimite unor prieteni de-ai ei, dacă nu va întreţine relaţii sexuale cu el.

„La data de 20 februarie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Bâlteni au fost sesizaţi de o tânără de 18 ani, din comuna Bâlteni, cu privire la faptul că un bărbat de 39 de ani, din oraşul Ţicleni, cu care a avut o relaţie de prietenie, o şantajează cu postarea unor fotografii compromiţătoare pe reţelele de socializare, în scopul obţinerii de favoruri sexuale. În cursul zilei de astăzi, în baza mandatul de percheziţie domiciliară emis de Judecătoria Târgu-Jiu, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari şi Postului de Poliţie Bâlteni au desfăşurat percheziţie domiciliară, la domiciliul bărbatului, din oraşul Ţicleni, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă şi medii de stocare, telefon mobil, tabletă, care ar fi fost folosite la săvârşirea faptei. Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Oraşului Rovinari în vederea audierii, urmând a se dispune măsuri legale în cauză”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

În urma audierilor, anchetatorii vor stabili dacă bărbatul va fi reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de şantaj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici