Poliţia Capitalei, dotată cu 60 de Dacia Logan noi - FOTO

Şaizeci de autospeciale Dacia Logan noi au intrat, vineri, în dotarea Poliţiei Capitalei, maşinile făcând parte dintr-un lot de 2.879 de autoturisme achiziţionate de Ministerul Afacerilor Interne, dintre care majoritatea vor ajunge la structuri ale Poliţiei Române.

776 afișări
Imaginea articolului Poliţia Capitalei, dotată cu 60 de Dacia Logan noi - FOTO

Poliţia Capitalei, dotată cu 60 de Dacia Logan noi (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

Cele 60 de autospeciale au fost predate Poliţiei Capitalei în cadrul unei ceremonii la care au participat ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, şi conducerea Poliţiei Capitalei.

Autospecialele fac parte dintr-un lot de 2.879 de maşini achiziţionate de MAI, la preţul de 7.800 de euro bucata, dintre care 2.341 sunt destinate Poliţiei Române, iar restul de 538 vor fi direcţionate către Jandarmerie şi Pompieri.

Aceste maşini reprezintă cea de-a doua etapă a procesului de reînnoire a parcului auto al MAI, după ce, în luna noiembrie a anului trecut, au fost achiziţionate 450 de Dacia Duster.

"Începând de acum, în fiecare lună, până în luna aprilie, vom recepţiona în etape, întreg lotul de peste 2.800 de autospeciale, care vor fi destinate tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne - Jandarmerie, Poliţie şi Pompieri. Totodată, în această lună vom începe procedurile de achiziţie pentru alte mijloace de mobilitate în valoare de 20 de milioane de euro, din veniturile proprii ale ministerului", a spus ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea.

Ministrul a adăugat că ultimele evenimente din Franţa au demonstrat că "orice investiţie în sistemul de siguranţă şi securitate este justificată şi este mai necesară ca oricând".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici