Video Poliţia cere ajutorul cetăţenilor pentru a-l prinde pe criminalul din Timişoara

Poliţia cere sprijin oamenilor pentru prinderea bărbatului bănuit că a ucis doi bunici din Timişoara.

455 afișări

„Având în vedere evenimentul nefericit ce a avut loc în Piaţa Ţepeş Vodă din Timişoara, în noaptea de 27.06.2023, vă informăm că poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, depun toate eforturile în vederea identificării bărbatului bănuit de comiterea infracţiunii de omor calificat şi tragerea acestuia la răspunderea penală. Ancheta este în plină desfăşurare, se folosesc toate mijloacele şi tehnica din dotare şi se cooperează cu poliţiştii din judeţele limitrofe, astfel încât rezultatele să fie pe măsură”, informează Poliţia Timiş.

Aceasta apelează şi la sprijinul populaţiei, oferind câteva semnalmente ale bărbatului.

Este vorba de un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, 1.80 înălţime, păr brunet, nebărbierit, purta pantaloni scurţi, închişi la culoare, bluză de trening cu glugă gri şi un rucsac, posibil să fie rănit la mâna dreaptă ( purta un bandaj improvizat).

„În cazul în care observaţi vreo persoană cu semnalmentele de mai sus, vă rugăm să apelaţi Serviciul de urgenţă 112 şi să nu intraţi în contact cu aceasta”, adaugă Poliţia.

Doi vârstnici din Timişoara au fost ucişi în casă, în plin centrul Timişoarei. Nepotul celor doi l-a găsit pe criminal în casă, însă aceasta a reuşit apoi să fugă.

Conform Opinia Timişoarei, vârstnicii erau la telefon cu nepotul lor din Germania când au auzit că cineva le-a intrat în casă, apoi convorbirea s-a întrerupt. Nepotul a reuşit să îşi anunţe verişorul, iar acesta a mers în locuinţă şi l-a surprins pe presupusul criminal, acesta încercând să-l înjunghie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
crimă,
timişoara,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici