Poliţia din Timiş, în alertă, după ce două adolescente au plecat de la Centrul de Plasament Lugoj şi nu au mai revenit

Poliţiştii timişeni caută două adolescente plecate miercuri din Centrul de Plasament Lugoj, care nu au mai revenit. Fetele au 15, respectiv 16 ani.

177 afișări
Imaginea articolului Poliţia din Timiş, în alertă, după ce două adolescente au plecat de la Centrul de Plasament Lugoj şi nu au mai revenit

Poliţia din Timiş, în alertă, după ce două adolescente au plecat de la Centrul de Plasament Lugoj şi nu au mai revenit

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş fac verificări pentru găsirea a două fete, de 15 şi 16 ani, dispărute din municipiul Lugoj.

Ambele ar fi plecat miercuri din Centrul de Plasament Lugoj şi nu au mai revenit.

Prima fată are o înălţime de 1.60 metri, 72 kg, faţă rotundă, ochi căprui, păr brunet, iar la data dispariţiei purta pantaloni şi ghete de culoare închisă. Cea de-a doua are o înălţime de 1.63 metri, 55 kg, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten, constituţie astenică şi la data dispariţiei purta jeanşi de culoare albastră, o jachetă kaki şi pantofi sport.

”Oricine poate oferi detalii cu privire la persoanele dispărute este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, se arată într-un comunicat al IPJ Timiş.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici