Poliţist din Gorj, în pijamale după un tâlhar. Hoţ: Sun la Poliţie / Poliţist: Păi... sunt poliţist

Poliţistul Bogdan Chiriţoiu, din Târgu-Jiu, şi-a început concediul trezit din somn de ţipetele unei femei care tocmai fusese atacată de un tâlhar. „Ce haine... ce încălţăminte, aşa am fugit după el, în pijama”, povesteşte poliţistul, care a fost ameninţat de hoţ... cu Poliţia.

10387 afișări
Imaginea articolului Poliţist din Gorj, în pijamale după un tâlhar. Hoţ: Sun la Poliţie / Poliţist: Păi... sunt poliţist

Bogdan Chiriţoiu este ajutor de şef la Postul de Poliţie Ciuperceni şi luni era prima zi de concediu. Era acasă, în Târgu-Jiu, când a auzit ţipetele unei femei.

„Imediat am sărit din pat şi m-am uitat pe geam, numai să văd cum un individ trăgea de geanta unei femei, pe care, în cele din urmă, a reuşit să o smulgă. Am ieşit repede din casă… ce haine… ce încălţăminte, aşa am fugit după el, în pijama. L-am prins destul de repede”, povesteşte Bogdan.

Dialogul cu tâlharul:

„Tâlharul: Sun la poliţie!

Bogdan: Pai…. sunt poliţist!

Tâlharul: De ce?”.

Reprezentanţii Poliţiei Române au postat, pe pagina de Facebook întâmplarea şi au completat replica lui Bogdan: „De meserie!”.

Poliţistul „erou” este absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr”, din Câmpina, promoţia 2012 şi a lucrat mai întâi la IPJ Caraş Severin, până în 2016, când s-a transferat la IPJ Gorj, ca ajutor de şef de post în cadrul Postului de Poliţie Ciuperceni.

Poliţiştii din Gorj i-au înapoiat poşeta femeii de 40 de ani, care s-a dovedit a fi vecina poliţistului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici