Poliţistă agresată şi trasă de păr într-un club din Alba Iulia de un recidivist. Scandalul, filmat de camerele de supraveghere

O poliţistă aflată în timpul liber a fost trasă de păr şi scoasă dintr-un club din Alba Iulia, în urma unui conflict avut cu un bărbat.

25102 afișări

Scandalul dintre cei doi a fost surprins de camerele de supraveghere ale clubului, iar în imagini se vede cum, în holul de la intrarea din club începe o discuţie între o femeie şi un bărbat.

Femeia încearcă de mai multe ori să-i ia bărbatului şapca din cap şi apoi încearcă să-l lovească cu piciorul. În replică, bărbatul o loveşte pe femeie peste faţă. Din imagini pare că cearta a continuat, chiar dacă femeia a fost îndepărtată de bărbat de către o altă tânără, pentru că la un moment dat bărbatul vine spre ea, o apucă de păr şi o scoate din club.

Potrivit unor surse judiciare, femeia este angajată a MAI şi se afla în club în timpul liber.

Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat a doua zi, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe, iar ulterior a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Bărbatul de 31 de ani din Alba Iulia este recidivist.

„Bărbatul mai este cercetat în cel puţin trei dosare penale pentru fapte de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii publice, majoritatea comise în localuri publice. De asemenea este trimis în judecată pentru conducere sub influenţa alcoolului. Unele dintre fapte au fost săvârşite în stare de recidivă postcondamnatorie, respectiv în termenul de supraveghere. Are numeroase antecedente penale”, a declarat Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici