Poloist de la CSM Digi Oradea, arestat după ce a încercat să jefuiască o sală de jocuri

Un poloist de la Clubul Sportiv Municipal Digi Oradea a fost arestat de Tribunalul Bihor după ce a încercat să jefuiască o sală de jocuri din Oradea, tânărul fiind prins cu ajutorul casierei care, profitând de neatenţia lui, l-a închis în local şi a apelat 112.

494 afișări
Imaginea articolului Poloist de la CSM Digi Oradea, arestat după ce a încercat să jefuiască o sală de jocuri

Poloist de la CSM Digi Oradea, arestat după ce a încercat să jefuiască o sală de jocuri (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bihor, inspectorul principal Alina Dinu, a anunţat, sâmbătă, că Judecătoria Oradea a emis, vineri după-amiază, mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile pe numele unui tânăr de 23 de ani din Oradea, anchetat de poliţiştii orădeni sub acuzaţia de tâlhărie.

Tânărul, George Tarnovetchi, jucător de polo în cadrul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Digi Oradea, este cercetat de poliţişti după ce în noaptea de joi spre vineri a încercat să jefuiască o sală de jocuri de pe strada Transilvaniei din Oradea. Tânărul, care avea cagulă pe faţă, a intrat în local, a bruscat-o pe angajată, smulgându-i din mână telefonul mobil şi telecomanda de la butonul de panică, după care i-a cerut banii din încasări.

"Angajata a profitat de o clipă de neatenţie a tânărului, care abandonase bunurile tocmai sustrase, a reuşit să apese butonul de panică, a ieşit din sala de jocuri, l-a închis în interior pe suspect şi a apelat numărul de urgenţă 112", a spus Dinu.

La locul incidentului au mers poliţiştii Biroului de Ordine Publică, Biroului de Investigare a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei municipiului Oradea şi poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic, iar Tarnovetchi a fost reţinut şi ulterior arestat.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, directorul CSM Oradea, Florin Birta, a confirmat că tânărul acuzat de tâlhărie este membru al echipei de polo CSM Digi Oradea şi a declarat că gestul jucătorului este "incalificabil şi iresponsabil".

"Este un gest incalificabil şi iresponsabil pentru un sportiv care se vrea component al echipei campioane a României. Clubul se delimitează total de acţiunile lui, mai ales că acestea au fost în viaţa personală, extrasportivă", a arătat directorul CSM Oradea.

Totodată, Birta a spus că "anumite derapaje ale jucătorului au fost observate de mai multă vreme".

"În ultima perioadă nu se mai ridica la standardele antrenorului şi ale coechipierilor săi, iar atitudinea lui a fost observată şi de antrenori. Oricum, trebuie să răspundă pentru faptele lui", a adăugat Birta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici