Ponta: Transferul de acţiuni la portul Constanţa către autoritatea locală - susţinut de Antonescu

Transferul către autoritatea locală a unei cote din acţiuni la portul Constanţa, pentru dezvoltare, a fost susţinut mai puternic de către liderul PNL, Crin Antonescu, în campania electorală şi reprezintă soluţia adoptată de toate porturile mari din Europa, a afirmat liderul PSD, premierul Ponta.

159 afișări
Imaginea articolului Ponta: Transferul de acţiuni la portul Constanţa către autoritatea locală - susţinut de Antonescu

Ponta: Transferul de acţiuni la portul Constanţa către autoritatea locală - susţinut de Antonescu (Imagine: Adrian Pogingeanu/Mediafax Foto)

"Eu îmi aduc aminte că cu Antonescu am fost în campanie la Constanţa şi el a spus mai tare ca mine că susţine ca portul Constanţa să...acum, memoria începe să se şteargă, într-o săptămână", a spus Ponta.

El a adăugat că implicarea capitalului privat, prin minister şi autoritatea locală, cu transferul către administraţia locală a măcar o treime din acţiuni, este soluţia adoptată de toate porturile mari din Europa, pentru dezvoltare.

Ponta a răspuns astfel întrebat de presă cum comentează faptul că liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, săptămâna trecută, la Constanţa, că portul Constanţa şi transferul de acţiuni către municipalitate reprezintă un proiect pe care PNL l-a blocat deoarece nu făcea parte din programul de guvernare, dar că acum "le va fi mai uşor", dacă PNL a plecat de la guvernare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici