Povestea BMW-ului cu care Liviu Dragnea a fost la mare, spusă chiar de liderul PSD: Maşina mea era în service, aşa că l-am rugat pe fii-miu să mi-o împrumute

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că maşina cu care a fost la mare în minivacanţa de 1 mai este a fiului său, Valentin, afirmând că, dacă nu avea ITP valabil, acesta să plătească amenda.

6054 afișări
Imaginea articolului Povestea BMW-ului cu care Liviu Dragnea a fost la mare, spusă chiar de liderul PSD: Maşina mea era în service, aşa că l-am rugat pe fii-miu să mi-o împrumute

Povestea autovehicului cu care Liviu Dragnea a fost la mare, spusă chiar de liderul PSD: Maşina mea era în service, aşa că l-am rugat să mi-o împrumute

”Am văzut tot felul de detectivi, unii pârâţi, vai de mama lor, mă iertaţi că vorbesc aşa. Am văzut şi o domnişoară care umblă liberă prin Teleorman, care a făcut o mare analiză şi o mare investigaţie. Maşina nu e a firmei unde este acţionar fiul meu, este a lui personală. Maşina mea a fost accidentată grav acum o perioadă, cu Irina, mulţumesc lui Dumnezeu că a scăpat şi a fost avariată grav, este acum reparată, este încă în service. Este vorba despre maşina pe care o am în declaraţia de avere, X5 (BMW – n.r.), pe care am moştenit-o de la fratele meu. În ceea ce priveşte ITP-ul, am înţeles că nu e, fii-miu să primească amendă, să se înveţe minte. L-am rugat să-mi împrumute maşina, mi-a împrumutat-o, îi mulţumesc foarte mult, şi eu i-am împrumutat când el încă nu avea maşină, m-am dus la mare şi am venit”, a declarat Liviu Dragnea, întrebat a cui este maşina cu care a fost la mare în minivacanţa de 1 mai şi dacă avea ITP valabil.

El a povestit şi motivul care a generat postarea de pe pagina sa de Facebook.

”M-am chinut să dau SMS-ul ăla ca să plătim (taxa de pod de la Feteşti – n.r.), l-am sunat pe domnul Ioniţă de la companie (de drumuri – n.r.) - <domnule, suntem şi noi aici, pe autostradă, şi vrem să plăti, nu vreţi să luaţi banii>. Mi-a spus că verifică, nu ştia, mă aşteptam să ştie, dar sigur că era şi el undeva (în vacanţă – n.r.), că se auzeau nişte păsărele în telefon. M-a sunat ulterir şi mi-a spus că este o problemă la compania de telefonie (…) dar ce facem noi, cei care vrem să plătim? Mi-a dat răspunsul (…) că puteţi plăti şi mâine. Dar domnule, cei care au trecut ieri şi au zis că plătesc azi, ce fac? Preferăm să lăsăm nişte oameni să plătească o amendă neavând nicio vină sau vă reglaţi voi problema între voi, între STS şi operatorul de telefonie. Nu e nici treaba mea, nici a celorlalţi participanţi la trafic să vadă unde este problema”, a adăugat liderul PSD.

Deputatul USR, Ionuţ Moşteanu, a declarat, miercuri, că din chitanţele postate pe Facebook marţi seara de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, în care apare şi seria de şasiu, reiese că acesta a condus pe drumul de la mare spre Bucureşti un autoturism BMW seria 7, care valorează peste 100.000 de euro.

”Am aflat că a fost ieri o problemă cu plata taxei la Feteşti. Nu este prima dată şi nu o să fie nici ultima dată pentru că cei de la centrul tehnic la CNADNR au mulţi paşi de făcut pentru a-şi îmbunătăţi infrastructura IT. Reamintesc că directorul general al CNADNR, protejatul domnului Dragnea a fost şef la acest Stream pe vremea la care s-au implementat aceste sisteme de plată. Altceva mi se pare distractiv. M-am uitat că domnul Dragnea a fost foarte activ pe Facebook aseară (marţi seara - n.r.). Avea timp, s-a tot blocat traficul şi a pus o poză cu chitanţa (de la plata rovinetei - n.r.) în care se vedea şi seria de şasiu. La o simplă verificare pe internet am văzut că seria de şasiu corespunde unei maşini BMW seria 7 de ultimă generaţie, un BMW foarte nou, de peste 100.000 euro. Mă bucur pentru dânsul că are prieteni aşa de buni care, iată, îi dau o astfel de maşină să se ducă la mare de 1 Mai pentru că nu este maşina dânsului, nu este în declaraţia de avere sau poate şi-a cumpărat-o şi o să o vedem în declaraţia de avere din iunie”, a spus deputatul USR Ionuţ Moşteanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici