Prefectul din Olt a descoperit un dispozitiv de localizare în maşina sa

Prefectul din Olt, Mario De Mezzo, a depus plângere la Poliţie şi vorbeşte despre tehnici mafiote.

244 afișări
Imaginea articolului Prefectul din Olt a descoperit un dispozitiv de localizare în maşina sa

Prefectul din Olt a descoperit un dispozitiv de localizare în maşina sa

Mario De Mezzo a relatat pe Facebook modul în care a descoperit dispozitivul.

„În urma cu câteva zile am descoperit sub bordul maşinii mele personale un licăr de led albastru suspect. Am găsit un dispozitiv pe care nu îl montasem eu. Am fost la service şi mecanicul a identificat dispozitivul respectiv ca fiind sistem de localizare prin GPS. Am mers la poliţie, am făcut plângere penală şi la primele cercetări au identificat şi scos un dispozitiv electronic necunoscut, montat in grabă şi improvizat. Urmează cercetările şi sper că vinovaţii vor fi găsiţi”, a explicat prefectul judeţului Olt.

Incidentul a fost confirmat de poliţişti.

„La data de 19 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, au fost sesizaţi, prin plângere scrisă, de către un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, cu privire la faptul că, în perioada decembrie 2022 - februarie 2024, persoane necunoscute i-ar fi montat în interiorul autoturismului personal un dispozitiv de localizare. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate. pentru stabilirea situaţiei de fapt şi dispunerea de măsuri legale”, au transmis poliţiştii din Olt.

Prefectul le-a trimis un mesaj celor pe care îi bănuieşte de montarea ilegală a dispozitivului.

„1) vătafilor, puteţi face orice, nu mă speriaţi, voi pune capăt jafurilor pe care le faceţi în Slatina.
2) în lumina acestei descoperiri, suspiciunile mele legate de incendiul tot al maşinii personale anul trecut încep să capete o alta formă.
3) de data aceasta pot spune fără nicio rezerva: cineva mi-a umblat in maşină şi a plantat acest dispozitiv.
Toate tehnicile acestea mafiote sunt în acord cu comportamentul vătafilor care calcă totul în picioare în Slatina. Nu mă miră, nu mă sperie, nu mă ating astfel de comportamente”, a precizat Mario De Mezzo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
prefect,
maşină,
olt

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici