Premierul Grindeanu: Centura Bucureştiului a fost "ridicată" pe SEAP, e în procedură de licitaţie

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a declarat marţi că proiectul legat de Centrura Capitalei a fost publicată pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice). Referitor la schimbul de replici cu primarul general Gabriela Firea, Grindeanu a spus că "pe bucureşteni, şi nu doar, nu-i interesează cine e proprietar, cine face, ci să se facă".

655 afișări
Imaginea articolului Premierul Grindeanu: Centura Bucureştiului a fost "ridicată" pe SEAP, e în procedură de licitaţie

Grindeanu: Centura Bucureştiului a fost "ridicată" pe SEAP, e în procedură de licitaţie

"Eu am discutat, inclusiv în aceste zile, cu domnul preşedinte Dragnea, spre deosebire de alţi colegi de-ai mei. Lucrurile care pot fi îmbunătăţite prefer să le discut şi să le repar în discuţii punctuale cu fiecare din aceşti colegi şi nu doar colegi. Zilnic am discuţii cu preşedinţi de Consilii judeţene, cu primari din toată ţara. Ştiu că doi dintre colegii mei din Guvern, şi domnul ministru Petcu (Toma Petcu - n.r.) şi domnul ministru Cuc (Răzvan Cuc - n.r.) au avut nu una, ci mai multe discuţii cu reprezentanţii Primăriei Generale.Pe mine mă interesează ca foarte multe lucruri să se întâmple în Bucureşti, şi cred că pe fiecare dintre dumneavoastră. Spre exemplu, dacă vorbim de Centură, în acest moment, din ce m-a informat (...) din ce mi-a spus domnul ministru Cuc şi puteţi verifica public, această investiţie este ridicată pe SEAP, e în procedură de licitaţie. Pe bucureşteni, şi nu doar, nu-i interesează cine e proprietar, cine face, ci să se facă", a declarat Sorin Grindeanu, după discuţiile de la Ministerul de Finanţe, referitor la criticile aduse de primarul general Gabriela Firea privind colaborarea pe anumite proiecte între Guvern şi Primăria Capitalei.

"Repet, eu discut în fiecare zi cu foarte mulţi colegi din administraţie, nu colegi, neapărat, de partid, pentru că avem primari preşedinţi de Consilii judeţene de toate culorile politice. Cu atât mai mult când vorbesc cu colegi de partid şi când încercăm să găsim soluţii pozitive pentru rezolvarea problemelor încercăm să facem aceste lucruri printr-un dialog direct", a subliniat Grindeanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici