Preşedintele Băsescu a graţiat o femeie care are şapte copii minori şi suferă de afecţiuni psihice

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, restul de pedeapsă al unei femei condamnate la 3 ani de închisoare pentru că a furat un telefon dintr-o locuinţă, decizia şeful statului având la bază motive umanitare, întrucât femeia este mamă a şapte copii minori şi suferă de afecţiuni psihice.

456 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu a graţiat o femeie care are şapte copii minori şi suferă de afecţiuni psihice

Preşedintele Traian Băsescu (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Conform unui comunicat al Administraţiei prezidenţiale, preşedintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, decretul de graţiere a Crinei Tănasă pentru restul rămas neexecutat din pedeapsa de 3 ani de închisoare, aplicată pentru săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu, prevăzută de Art. 192 alin. (2) Cod penal, precum şi a infracţiunii de furt calificat, prevăzută de Art. 208 - 209 lit. a) Cod penal, dispusă prin sentinţa penală nr. 456/21.05.2002 a Judecătoriei Strehaia (judeţul Mehedinţi), pentru că a sustras un telefon mobil dintr-o locuinţă.

”Decizia domnului preşedinte Traian Băsescu are la bază motive umanitare. Doamna Crina Tănasă este mamă a şapte copii cu vârste cuprinse între 2 şi 12 ani şi suferă de afecţiuni psihice”, mai precizează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici