Primăria Sectorului 3 va plăti 1,75 milioane de euro unei firme, pentru servicii de optimizare a lichidităţilor în investiţii

Primăria Sectorului (PS) 3 a atribuit firmei TUD Business Consulting SRL un contract de consultanţă pentru analiză economică şi gestiune financiară privind optimizarea şi gestionarea lichidităţilor financiare pentru programele de investiţii, pentru care va plăti peste 1,75 milioane de euro fără TVA.

220 afișări
Imaginea articolului Primăria Sectorului 3 va plăti 1,75 milioane de euro unei firme, pentru servicii de optimizare a lichidităţilor în investiţii

Primăria Sectorului 3 va plăti 1,75 milioane de euro unei firme, pentru servicii de optimizare a lichidităţilor în investiţii (Imagine: Shutterstock)

Potrivit unui anunţ de atribuire publicat pe site-ul www.e-licitatie.ro, Primăria Sectorului 3 a contractat, prin licitaţie deschisă, firma TUD Business Consulting SRL, care va oferi servicii privind optimizarea şi gestionarea lichidităţilor financiare pentru programele de investiţii ale acestei administraţii publice din Capitală.

Valoarea totală finală a contractului încheiat pentru o perioadă de patru ani este de 7.725.500 de lei (aproximativ 1.755.000 de euro), fără TVA.

Acordul cadru va avea în vedere revizuirea, din punct de vedere economico-financiar, a structurii datoriei publice locale şi prezentarea soluţiilor tehnice aplicabile necesare structurării acestei datorii.

Firma care a câştigat licitaţia va asista la întocmirea documentaţiilor necesare contractelor de servicii bancare din perspectiva economico-financiară şi tehnică. De asemenea, va asigura asistenţa economico-financiară pentru realizarea rapoartelor aferente proiectelor cu asistenţă rambursabilă către instituţiile financiare europene partenere şi va realiza rapoarte de analiză economico-financiare trimestriale, semestriale, anuale asupra evoluţiei financiare curente a Primăriei Sectorului 3.

Contractul a fost atribuit la jumătatea lunii aprilie, la licitaţie depunând oferte doi operatori economici, societatea TUD Business Consulting SRL având oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.

TUD Business Consulting SRL este o societate înfiinţată în 2006, care are în domeniul de activitate consultanţă pentru afaceri şi management.

Pe site-ul societăţii se arată că "misiunea" acesteia este să degreveze "instituţiile publice şi instituţiile financiare de activităţile consumatoare de timp şi resurse, în beneficiul clienţilor lor".

Un contract similar pe o perioadă de patru ani a fost atribuit, la sfârşitul lunii noiembrie 2011, de către Primăria Sectorului 4, tot firmei TUD Business Consulting SRL, în urma unei licitaţii restrânse accelerate.

Potrivit anunţului publicat pe site-ul guvernamental de licitaţii electronice, compania TUD Business Consulting furnizează atât servicii de consultanţă financiară, cât şi consultanţă privind analiza economică şi gestiune financiară pentru contractarea împrumutului de la Banca Europeană de Investiţii, în valoare de aproximativ de 60 milioane euro folosit pentru reabilitarea termică a 500 de blocuri din Sectorul 4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici