Primăria Timişoara, dată în judecată de familia unei femei lovite de un panou publicitar. Aceasta are nevoie de la trei la şase luni de spitalizare

Familia femeii 53 de ani lovită, sâmbătă seara, de un panou publicitar de aproximativ şase metri, vrea să dea Primăria Timişoara în judecată şi să ceară daune morale. Femeia are nevoie de la trei la şase luni de spitalizare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

184 afișări
Imaginea articolului Primăria Timişoara, dată în judecată de familia unei femei lovite de un panou publicitar. Aceasta are nevoie de la trei la şase luni de spitalizare

Primăria Timişoara, dată în judecată de familia unei femei lovite de un panou publicitar. Aceasta are nevoie de la trei la şase luni de spitalizare (Mediafax Foto)

Răzvan Aofroaie, fiul femeii lovite de panoul publicitar, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că mama sa are nevoie de cel puţin trei luni de spitalizare, ajungând la Spitalul Judeţean Timişoara cu două coaste rupte, fracturi la picioare şi leziuni la nivelul feţei.

“Mama este internată la Spitalul Judeţean Timişoara, pe Secţia de Politraumatologie, la Casa Austria. Situaţia este în continuare tragică, este stabilă, dar necesită foarte multă atenţie. Medicii mi-au spus că vor fi realizate mai multe operaţii, treptat. Prezintă fracturi la nivelul membrelor, are două coaste rupte şi afecţiuni în zona feţei. Are nevoie de cel puţin trei luni de spitalizare, maxim şase, după care urmează perioada de recuperare şi vor fi costuri foarte mari”, a afirmat Răzvan Aofroaie.

Fiul timişorencei lovite de panoul publicitar spune că se va consulta cu avocatul său şi intenţionează să le facă o plângere penală organizatorilor Zilelor Cartierului Freidorf, în timpul cărora femeia a fost rănită. Este vorba de Casa de Cultură din cadrul Primăriei Timişoara şi Consiliul Consultativ de Cartier Freidorf.

“Vrem să facem o plângere penală împotriva organizatorilor. Vrem să deschidem un proces verbal care se va îndrepta împotriva organizatorilor, Casa de Cultură a Primăriei Timişoara şi Consiliul Consultativ din Freidorf. Sigur, evenimentul a fost organizat cu finanţarea de la Primăria Timişoara. Vom solicita şi daune morale, nu ştiu cât. Nu vrem să obţinem profit, ci să se facă dreptate, iar cei implicaţi în organizarea evenimentului să răspundă conform legii. Nimeni nu înţelege că trebuie să se organizeze astfel de evenimente conform legii, astfel încât să se evite astfel de tragedii”, a afirmat Răzvan Aofroaie.

Bărbatul spune că peste mama lui a picat o schelă mecanică, pe care era prins un panou publicitar tip led. “Acea schelă avea undeva la 700 – 800 de kilograme. Era de dimensiuni însemnate, înălţime şase metri şi lăţime tot şase metri. Doar întâmplarea a făcut să fie prins un singur om, la eveniment au participat oameni de toate vârstele, inclusiv copii”, a precizat Răzvan Aofroaie.

Femeia în vârstă de 53 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Timişoara, sâmbătă seara, cu mai multe traumatisme, după ce a fost lovită de un panou publicitar doborât de vântul puternic.

Incidentul s-a petrecut în parcul Petofi Şandor din Timişoara, unde au avut loc Zilele Cartierului Freidorf.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş a anunţat că a deschis o anchetă în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici