Primarul unei comune vasluiene, acuzat de un localnic că a împuşcat o căprioară

Poliţiştii şi procurorii din Vaslui fac cercetări pentru tâlhărie, braconaj şi uz de armă fără drept, după ce un bărbat a sunat la 112 spunând că primarul localităţii Hoceni a împuşcat o căprioară.

291 afișări
Imaginea articolului Primarul unei comune vasluiene, acuzat de un localnic că a împuşcat o căprioară

Primarul unei comune vasluiene, acuzat de un localnic că a împuşcat o căprioară

Apelul a fost făcut vineri seară, la 112, iar cel care a sunat a spus că primarul a împuşcat o căprioară cu o armă de vânătoare.

„În urma apelului, poliţiştii au deschis un dosar penal in rem pentru tâlhărie, braconaj şi uz de armă fără drept, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii o situaţii de fapt sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi", a declarat Bogdan Gheorghiţă, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Potrivit unor informaţii, în urma cercetărilor pe care le au făcut poliţiştii în cursul zilei de sâmbătă, în locul indicat de cel care a sunat la 112, nu au fost găsite dovezi care să arate dacă că primarul comunei ar fi împuşcat într-adevăr animalul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici