Prinţul Charles, în satul Valea Zălanului: Întotdeauna vin cu bucurie în Transilvania

Prinţul Charles se află în satul Valea Zălanului, din judeţul Covasna, unde a ajuns duminică seară, după întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis, moştenitorul coroanei britanice fiind întâmpinat de mai mulţi localnici pe care i-a salutat şi spunând că vine întotdeauna cu bucurie în Transilvania.

3043 afișări
Imaginea articolului Prinţul Charles, în satul Valea Zălanului: Întotdeauna vin cu bucurie în Transilvania

Prinţul Charles, în satul Valea Zălanului: Întotdeauna vin cu bucurie în Transilvania (Imagine: Vargyasi Levente/Arhiva Mediafax Foto)

Prinţul Charles s-a întâlnit, duminică, la Palatul Cotroceni, cu preşedintele Klaus Iohannis, iar după întrevedere, moştenitorul coroanei britanice a plecat spre satul Valea Zălanului, din judeţul Covasna.

El a fost întâmpinat de mai mulţi localnici pe care i-a salutat şi cu care a schimbat câteva cuvinte.

Prinţul Charles a spus că vine întotdeauna cu bucurie în Transilvania.

”Întotdeauna vin cu bucurie în Transilvania. Este foarte specială! O excursie grozavă!”, a afirmat moştenitorul coroanei britanice.

El va sta în Valea Zălanului până marţi, apoi va merge în satul Viscri din judeţul Braşov.

Prinţul Charles a venit la Palatul Cotroceni şi în urmă cu un an, când, tot la finele lunii mai, s-a întâlnit cu preşedintele de atunci, Traian Băsescu, după care a vizitat mai multe localităţi din Transilvania.

El a fost în Transilvania de mai multe ori în ultimii ani, în vizite private în judeţele Mureş, Covasna, Harghita şi Braşov.

Prinţul Charles are două proprietăţi în satul covăsnean Valea Zălanului, una dintre acestea fiind o casă veche de peste o sută de ani, care a fost complet renovată. De altfel, Prinţul Charles deţine mai multe proprietăţi în România, printre care şi o casă în satul Viscri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici