Procurorii au identificat martori în cazul Ramona Cîciu

Procurorii bucureşteni care anchetează cazul Ramonei Cîciu au identificat potenţiali martori care vor fi chemaţi la audieri şi au transmis adrese pentru ridicarea de documente către Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), unde a fost internată femeia, şi către firma la care aceasta muncea.

84 afișări
Imaginea articolului Procurorii au identificat martori în cazul Ramona Cîciu

Procurorii au identificat martori în cazul Ramona Cîciu

Surse judiciare au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că procurorii de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 6 au început, luni, să emită adrese către SUUB şi către firma la care Ramona Cîciu lucra pentru ridicarea de documente, respectiv acte medicale şi legate de formele de muncă ale femeii.

De asemenea, procurorii au identificat mai multe persoane care ar putea da declaraţii în calitate de martor în acest dosar, potrivit surselor citate.

Procurorii Parchetului Judecătoriei sectorului 6 din Capitală s-au autosesizat şi fac cercetări cu privire la respectarea securităţii şi sănătăţii în muncă în cazul Ramonei Cîciu.

"Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în dosarul nr. 4040/P/2010 având ca obiect aplicarea şi respectarea normelor cuprinse în Legea nr. 319/2006 privind securitatea şi sănătatea în muncă. Cercetările se efectuează în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care victima Cîciu Carmen Ramona a ajuns în stare gravă la spital, direct de la locul de muncă", a informat, vineri, Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Presa din cadrul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Femeia, care a fost internată, marţi, la SUUB, după ce i s-a făct rău la serviciu, a murit sâmbătă după mai multe zile de comă profundă.

Medicii SUUB au stabilit drept cauză a decesului suspiciunea de miocardită (inflamare a muşchiului inimii), dar concluzia finală va aparţine INML "Mina Minovici" unde este transportata cadavrul.

De asemenea, inspectorii de muncă bucureşteni au început, luni, verificările pentru a stabili cât timp se lucrează în compania unde lucra Ramona Cîciu, în acest sens fiind luate declaraţii de la angajaţi.

Şi compania Ipsos Interactive Services, unde Ramona Cîciu lucra ca programator, a făcut o anchetă în acest caz, urmând să trimită un raport la Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici