Procurorul Ciprian Man, de la DNA Oradea, la ieşirea de la audieri: Îmi cer scuze judecătorilor oneşti

Procurorul Ciprian Man, de la DNA Oradea, a spus miercuri noapte, la ieşirea de la audierile de la Parchetul General, că îşi cere scuze judecătorilor oneşti din România care s-au simţit jigniţi de limbajul folosit în cadrul înregistrărilor de la acea unitate de parchet.

2621 afișări
Imaginea articolului Procurorul Ciprian Man, de la DNA Oradea, la ieşirea de la audieri: Îmi cer scuze judecătorilor oneşti

Procurorul C. Man, de la DNA Oradea, la ieşirea de la audieri: Îmi cer scuze judecătorilor oneşti

„În numele colectivului DNA Oradea, îmi cer scuze judecătorilor oneşti, de bună credinţă din România care s-au simţit jigniţi de limbajul care a fost folosit în cadrul dialogului”, a declarat Ciprian Man, la ieşirea din sediul PÎCCJ.

Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a deschis un dosar penal având ca obiect conţinutul înregistrării din interiorul DNA Oradea, în urma denunţului unui ONG, procurorii dispunând începerea urmăririi penale in rem în această cauză. În cursul zilei de miercuri, au fost audiaţi mai mulţi procurori de la DNA Oradea.

Avocatul Răzvan Doseanu a publicat o înregistrare audio a unei şedinţe a DNA Oradea din ianuarie 2018, despre care spune că nu ştie dacă e autentică. În înregistrare se vorbeşte de urmărirea penală a unor judecători ca să intre "frica în ei". Avocatul susţine, pe site-ul casei de avocatură pe care o reprezintă, că a primit înregistrarea anonim şi dă numele celor care ar fi participat la şedinţa DNA Oradea, spunând că le recunoaşte vocile personal. Astfel, el îi nominalizează pe procurorii Man Ciprian, Muntean Adrian, Ardelean Ciprian, Pantea Cosmin şi Rus Lucian, de la DNA Oradea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici