Procurorul care instrumentează dosarul Tel Drum, verificat de Inspecţia Judiciară

Inspecţia Judiciară face verificări pentru a stabili dacă există indicii privind o abatere disciplinară în cazul procurorului care instrumentează dosarul Tel Drum, Alexandra Lăncrănjan, după ce în spaţiul public au apărut informaţii că ar fi participat la o reuniune unde erau prezenţi şi politicieni.

1717 afișări
Imaginea articolului Procurorul care instrumentează dosarul Tel Drum, verificat de Inspecţia Judiciară

Procurorul care instrumentează dosarul Tel Drum, verificat de Inspecţia Judiciară

"Confirm faptul că pe rolul Inspecţiei Judiciare există o sesizare vizând activitatea sau conduita procurorului Alexandra Lăncrănjan. În prezent, în lucrare se efectuează verificări prealabile pentru a se stabili dacă există indiciile săvârşirii vreunei abateri disciplinare. În conformitate cu dispoziţiile art. 73 alin. (5) din Legea nr. 317/2004, în această etapă procedurală, nu pot fi furnizate mai multe informaţii", a precizat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspecţiei Judiciare, Alin Bogdan Alexandru.

Purtătorul de cuvânt al Inspecţiei Judiciare a mai declarat că perioada verificărilor prealabile în cazul Alexandrei Lăncrănjan se apropie de sfârşit.

Inspecţia Judiciară s-a sesizat din oficiu după ce în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora procurorul ar fi participat la o reuniune unde erau prezenţi şi politicieni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici