PROGNOZA METEO: Vreme mai caldă decât în mod obişnuit. Ce temperaturi vor fi vineri în ţară şi în Capitală

Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru începutul lunii martie. Cerul va fi variabil în sudul şi sud-estul ţării, dar se va înnora treptat în celelalte regiuni, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

1142 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Vreme mai caldă decât în mod obişnuit. Ce temperaturi vor fi vineri în ţară şi în Capitală

PROGNOZA METEO: Vreme mai caldă decât în mod obişnui. Ce temperaturi vor fi vineri în ţară şi în Capitală (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

În cursul zilei în nord-vest vor predomina ploile, iar în nordul Carpaţilor Orientali va ninge. Noaptea, precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de ninsoare în zona de munte, în Maramureş şi în Moldova şi mixte în Transilvania, Crişana şi Banat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua, temporar, în nord-vest, sud-est şi zona montană înaltă, iar noaptea în sud-vest. Temperaturile maxime se vor situa între 5 grade în depresiuni şi 14 grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între -5 şi 3 grade. Dimineaţa, în zonele joase, pe arii restrânse, vor fi condiţii de ceaţă.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi frumoasă şi mai caldă decât în mod normal pentru începutul lunii martie. Cerul va fi variabil, iar vântul va prezenta unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă va fi de 12...13 grade, iar cea minimă va fi de -2..0 grade.

LA MUNTE

Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru începutul lunii martie. În cursul zilei cerul va fi mai mult noros în nordul Carpaţilor Orientali unde izolat va ninge slab, iar în restul masivelor va fi variabil. Spre seara şi în cursul nopţii nebulozitatea se va accentua treptat şi va cuprinde toată zona montană, unde pe arii relativ extinse se vor semnala precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare. Vântul va prezenta intensificări în zona înaltă.

Dacă ai nevoie de un serviciu meteo mai detaliat, vizitează vremea apropo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici