Prognoză specială pentru Capitală: Temperaturi de vară/ Posibile averse şi descărcări electrice

Marţi, sunt posibile averse şi descărcări electrice în Capitală în timp ce miercuri vremea va deveni deosebit de caldă, temperaturile ajungând la valori de 32-33 grade Celsius, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), în prognoza specială emisă pentru Bucureşti.

495 afișări
Imaginea articolului Prognoză specială pentru Capitală: Temperaturi de vară/ Posibile averse şi descărcări electrice

Prognoză specială pentru Capitală: Temperaturile ajung la 33 de grade Celsius/

Meteorologii arată că marţi, mai ales după-amiaza cerul va avea înnorări temporare, iar probabilitatea pentru averse şi descărcări electrice va fi în creştere.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 18-19 grade Celsius.

Miercuri însă, vremea va deveni deosebit de caldă, iar disconfortul termic va creşte. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă va fi de 32-33 de grade Celsius.

Taguri:
vreme,
bucureşti,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici