Prognoză specială pentru Capitală: Vreme instabilă, cu ploi şi vânt

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o prognoză specială pentru Capitală, meteorologii avertizând că bucureştenii vor avea parte de ploi şi vânt, cu temperaturi minime de 14 grade.

867 afișări
Imaginea articolului Prognoză specială pentru Capitală: Vreme instabilă, cu ploi şi vânt

Prognoză specială pentru Capitală: Vreme instabilă, cu ploi şi vânt

Potrivit ANM, de miercuri de la ora 18.00 până joi la ora 9.00, cerul va avea înnorări şi trecător va fi posibil să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 14 grade.

De joi dimineaţă până vineri dimineaţă, vremea va fi în geneal instabilă.

Cerul va avea înnorări, temporar va ploua şi cu caracter de aversă, iar ziua vor fi posibile şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 22 - 23 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 14 grade.

 

 

 

 

Taguri:
prognoză,
bucureşti,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici