Programul "Litoralul pentru toţi": Cât costă în septembrie un sejur la mare

Tarifele în staţiunile de la Marea Neagră prin programul "Litoralul pentru toţi", valabile în perioada 2 septembrie-1 octombrie, sunt între 179 de lei şi 549 de lei pentru şase nopţi de cazare la hoteluri de 1-5 stele, fiind menţinute la valorile de anul trecut.

8547 afișări
Imaginea articolului Programul "Litoralul pentru toţi": Cât costă în septembrie un sejur la mare

Programul "Litoralul pentru toţi": Cât costă în septembrie un sejur la mare (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Astfel, un pachet la un hotel de o stea costă 179 de lei pentru şase nopţi fără mic dejun, la două stele preţul este 209 lei fără mic dejun şi 279 de lei cu mic dejun, iar pentru trei stele turistul trebuie să plătească 240 de lei fără masa de dimineaţă şi 379 de lei cu micul dejun inclus.

Şase nopţi de cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun inclus, costă 439 de lei, iar la cinci stele preţul unui pachet este de 549 de lei.

Turiştii pot opta şi pentru varianta all inclusive, care asigură toate cele trei mese în regim bufet, cu băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, sezlonguri şi umbrele pe plajă.

Astfel, tarifele pentru un pachet de cinci nopţi la all inclusive pornesc de la 695 de lei la un hotel de trei stele, 795 lei la patru stele şi 895 de lei la cinci stele.

"În prezent sunt înscrise în program 40 de hoteluri cu peste 3.500 de locuri. Întrucât suntem abia la începutul programului, ne aşteptăm ca pentru această ediţie să avem în jur de 7.000 de locuri disponibile", a declarat într-un comunicat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral-Delta Dunării şi al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Programul este lansat de Asociaţia Litoral-Delta Dunării, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi ANAT. Pachetele pot fi cumpărate doar prin agenţiile de turism membre ANAT şi FPTR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici