PSD a depus un proiect prin care este amânată plata chiriei pentru persoanele fizice, dar şi pentru firme

  • PSD a depus un proiect prin care firmele şi persoanele fizice amână plata chiriilor
  • Ai putea plăti chiria mai târziu decât obişnuiai
  • Plăţile pentru chirie se vor suspenda pe perioada stării de urgenţă
7283 afișări
Imaginea articolului PSD a depus un proiect prin care este amânată plata chiriei pentru persoanele fizice, dar şi pentru firme

PSD a depus un proiect prin care este amânată plata chiriei pentru persoanele fizice dar şi pentru firme

Parlamentarii PSD au depus un proiect prin care este amânată plata chiriei pentru persoanele fizice dar şi pentru firme pe perioada stării de urgenţă.

Alfred Simonis, liderul deputaţilor PSD: ”Societăţile sunt închise, au restricţionat activitatea. Angajaţii sunt la domiciliu. Primesc, în cel mai bun caz, 75% din salariul obişnuit. Pe o perioadă de timp să se suspende această plată a chiriilor care poate fi eşalonată după aceea în următoarele 12 sau 24 de luni.”

Sumele achitate deja pe luna martie vor fi restituite. De asemenea, proprietarii imobilelor nu vor mai plăti taxele pentru chirie.  Iniţiativa legislativă este în procedură de urgenţă şi ar putea fi adoptată săptămâna viitoare de Parlament. Aleşii vor lucra online în şedinţele comisiilor de specialitate şi în plen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici