RADET Bucureşti face probe la încălzire, de miercuri până vineri

RADET Bucureşti va face probe în sistemul de încălzire, de miercuri până vineri, urmând să înceapă să furnizeze permanent căldură după ce, timp de trei zile consecutiv, se înregistrează temperaturi medii de maxim 10 grade, între orele 18.00 şi 6.00.

227 afișări
Imaginea articolului RADET Bucureşti face probe la încălzire, de miercuri până vineri

RADET Bucureşti face probe la încălzire, de miercuri până vineri (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Procedurile de încărcare "la cald" a instalaţiilor se vor desfăşura în toate sectoarele Capitalei.

Conform HG nr. 425/1994, modificată prin HG 168/2000, "începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban va avea loc după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 18.00 - 6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de 10 grade Celsius sau mai mici".

Asociaţiile de proprietari sunt rugate să verifice poziţia vanelor de intrare a agentului termic în imobil, iar cele care nu doresc să beneficieze momentan de încălzire pot să limiteze sau să refuze serviciul, închizând vanele, cu anunţarea RADET, precizează regia.

Debranşarea instalaţiilor interioare de încălzire şi/sau pentru apă caldă ale clienţilor dintr-un condominiu (proprietate imobiliară din care unele părţi sunt proprietăţi individuale, reprezentate de apartamente sau alte spaţii, iar restul, din părţi aflate în proprietate comună) nu poate fi efectuată în timpul sezonului de încălzire, aminteşte RADET, citând articolul 30, alineatul 4, din Legea nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici