Raed Arafat a cerut bani la rectificarea bugetară pentru UPU şi serviciile de ambulanţă

Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit marţi cu secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, care a cerut bani în plus la rectificarea bugetară pentru unităţile de primiri-urgenţe şi pentru serviciile de ambulanţă.

412 afișări
Imaginea articolului Raed Arafat a cerut bani la rectificarea bugetară pentru UPU şi serviciile de ambulanţă

Raed Arafat a cerut bani la rectificarea bugetară pentru UPU şi serviciile de ambulanţă

"Raed Arafat şi premierul Mihai Tudose au discutat despre rectificarea bugetară pentru UPU şi serviciile de ambulanţă, derularea proiectelor europene pentru dotarea ISU şi aviaţia, dar şi despre concepia de intervenţie la cutremur", au declarat pentru Mediafax surse guvernamentale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici