Răspunsul halucinant primit de un medic în Sibiu, după ce i-a cerut unui taximetrist să-şi pună masca

  • „Da' ce, îţi este frică de moarte?” - a fost răspunsul primit de un medic în Sibiu, după ce i-a cerut unui taximetrist să-şi pună masca de protecţie.
  • „Mă întreb ce scandal ar fi făcut taximetristul dacă ar fi fost internat şi ar fi primit un astfel de răspuns de la un medic”, comentează un doctor.
55065 afișări
Imaginea articolului Răspunsul halucinant primit de un medic în Sibiu, după ce i-a cerut unui taximetrist să-şi pună masca

Răspunsul halucinant primit de un medic în Sibiu, după ce i-a cerut unui taximetrist să-şi pună masca

Medicul specialist de medicină de familie Egri Eduard a povestit, marţi, că o doctoriţă i-a cerut unui taximetrist să îşi pună masca de protecţie.

„O doamnă doctor se urcă azi în taxi în Sibiu (oraşul bunelor maniere) şi îi spune taximetristului:

- <Vă rog să vă puneţi masca>.
- <Da' ce, îţi este frică de moarte?> îi răspunde acesta ironic, nonşalant şi la persoana întâi.

Mă întreb ce scandal ar fi făcut taximetristul dacă ar fi fost internat şi ar fi primit un astfel de răspuns de la un medic. Exact aici suntem”, a postat medicul din Sibiu.

Întâmplarea a avut loc în ziua în care România a doborât recordul absolut în pandemie. Au fost anunţaţi cei mai mulţi infectaţi noi - 16.743 -, cele mai multe decese - 442 -, dar şi secţiile ATI aglomerate ca niciodată: 1.667 de bolnavi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici