RATB: Linia troleibuzelor 92 se suspendă

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a anunţat că, începând de joi, troleibuzele liniei 92 nu vor mai circula, urmare a extinderii lucrărilor edilitare pe strada Liviu Rebreanu, repsectiv tronsonul cuprins între bulevardele Nicolae Grigorescu şi 1 Decembrie 1918.

668 afișări
Imaginea articolului RATB: Linia troleibuzelor 92 se suspendă

RATB: Linia troleibuzelor 92 se suspendă

Potrivit RATB, pe porţiunea de traseu cuprinsă între intersecţia Bulevardului Nicolae Grigorescu cu strada Constantin Brâncuşi şi terminalul "Barajul Dunării", vor funcţiona în continuare liniile de autobuze 335 şi 253.

Tot de joi capacitatea de transport pe traseul liniei 70 va fi suplimentată prin redistribuirea troleibuzelor din linia 92.

Reprezentanţii regiei precizează că abonamentele eliberate pentru linia 92 vor fi valabile, pe traseul comun, până la expirare pe liniile 70, 253 şi 335.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici