Razie în Centru Vechi. O femeie care transporta 120 de pliculeţe cu praf alb, descoperită

O femeie care transporta 120 de pliculeţe cu praf alb, despre care există suspiciunea că sunt substanţe stupefiante, a fost descoperită în Centrul Vechi al Capitalei. În timpul raziei, a fost găsită şi o persoană dată în urmărire internaţională.

1077 afișări
Imaginea articolului Razie în Centru Vechi. O femeie care transporta 120 de pliculeţe cu praf alb, descoperită

Razie în Centru Vechi. O femeie care transporta 120 de pliculeţe cu praf alb, descoperită

La acţiunea care a avut loc în noaptea de vineri şi sâmbătă au participat poliţisti şi jandarmi. Aceştia au verificat persoane aflate pe stradă şi în parcuri din zona Centrului Vechi. În timpul raziei, au fost descoperite mai multe substanţe interzise.

„Poliţiştii au depistat mai multe persoane cunoscute ca fiind consumatoare de substanţe interzise şi o femeie asupra căreia au fost găsite şi ridicate 120 de pliculeţe de tip zip, în interiorul cărora exista un praf alb pulverulent, despre care există suspiciunea că ar fi substanţe stupefiante. Femeia în cauză, împreună cu alte 6 persoane au fost conduse la sediul Secţiei de Poliţie pentru Centrul Vechi. Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, care urmează a sesiza D.I.I.C.O.T”, au anunţat anchetatorii.

În timpul acţiunii nocturne a fost depistat şi un bărbat, în vârstă de 23 de ani, urmărit naţional şi internaţional, faţă de care Judecătoria Sectorului 3 a emis în data de 7 iulie 2023 un mandat de arestare preventivă, pentru savârşirea infracţiunii de furt.

Bărbatul a fost încarcerat într-un penitenciar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
femei,
plicuri,
centru

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici