Razie în Piaţa de Gros din Timişoara, fiind vizaţi comercianţii de legume-fructe

Peste 200 de poliţişti şi jandarmi, însoţiţi de reprezentanţi ai Gărzii Financiare, au descins, vineri dimineaţă, în Piaţa de Gros din Timişoara, fiind vizaţi comercianţii de legume şi fructe.

282 afișări
Imaginea articolului Razie în Piaţa de Gros din Timişoara, fiind vizaţi comercianţii de legume-fructe

Razie în Piaţa de Gros din Timişoara, fiind vizaţi comercianţii de legume-fructe (Imagine: Adi Piclisan/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Marinela Hotico, a declarat că peste 200 de poliţişti şi jandarmi, însoţiţi de reprezentanţi ai Gărzii Financiare, au descins în Piaţa de Gros, cea mai mare piaţă de legume şi fructe din Timişoara, acţiunea vizând posibile infracţiuni de evaziune fiscală comise de comecianţi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Emil Andrei, a declarat vineri că în timpul raziei din Piaţa de Gros din Timişoara, care a început în jurul orei 6.00 şi este încă în desfăşurare, poliţiştii şi reprezentanţii Gărzii Financiare, ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au aplicat 37 de amenzi pentru diferite nereguli, în valoare totală de circa 250.000 de lei.

Potrivit sursei citate, autorităţile au mai fost confiscat 1.500 de kilograme de ciuperci, 2.500 de kilograme de mere, 9.200 de pui de o zi vii şi mai multe tone de cartofi.

Emil Andrei a afirmat că poliţiştii au întocmit un dosar penal unui comerciant care a fost prins cu haine contrafăcute.

El a precizat că acţiunea este în desfăşurare la ora transmiterii acestei ştiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici