Răzvan Ştefănescu, şoferul maşinii cu numerele "M...PSD", la Brigada Rutieră cu avocatul. El reclamă şi încălcarea drepturilor copilului său de 8 ani

Răzvan Ştefănescu, şoferul maşinii M...PSD, s-a prezentat marţi la sediul Brigăzii Rutiere, împreună cu un avocat, pentru a cere să i se clarifice situaţia, aceştia urmând a fi audiaţi de poliţişti începând cu ora 11:00.

10746 afișări
Imaginea articolului Răzvan Ştefănescu, şoferul maşinii cu numerele "M...PSD", la Brigada Rutieră cu avocatul. El reclamă şi încălcarea drepturilor copilului său de 8 ani

Răzvan Ştefănescu, şoferul maşinii cu numerele "M...PSD", la Brigada Rutieră împreună cu un avocat. El reclamă încălcarea drepturilor copilului său de 8 ani

Răzvan Ştefănescu şi avocatul său s-au prezentat marţi la sediul poliţiei pentru a fi lămurit cadrul procesual, dar şi pentru a sesiza încălcarea drepturilor minorului, obligat să participe la audierea tatălui său. În momentul în care a fost oprit de un echipaj de poliţie, în dimineaţa zilei de luni, Ştefănescu se afla în maşină cu copilul său, în vârstă de 8 ani.

Poliţia Rutieră a anunţat că maşina cu plăcuţe M...PSD a fost oprită de patru ori în trafic de Poliţie, începând cu data de 17 iulie, atunci când a intrat în ţară pe la Vama Nădlac, dar abia acum autorităţile au avut toate răspunsurile din partea autorităţilor suedeze.

Potrivit Polţiei Rutiere, maşina a fost oprită în trafic în ultimele două săptămâni pe raza a trei judeţe Hunedoara, Dolj, Olt şi apoi în Capitală.

"În momentul în care a intrat în ţară (n.r.: 17 iulie 2018) îndeplinea condiţiile.Ulterior, verificările le-am făcut noi. Este o situaţie inedită", a declarat şef director adjunct al Direcţiei Rutiere din Cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, Marian Badea.

Brigada Rutieră transmite că a fost întocmit dosar penal pe numele lui Răzvan Ştefănescu, românul care conduce maşina M...E PSD, pe motiv că automobilul nu are drept de circulaţie în ţară cu acele plăcuţe, iar Biroul Interpol Stockholm a anunţat că numerele sunt valabile doar pe teritoriul Suediei.

Pe de altă parte, românul, care a rămas luni fără permis şi plăcuţe, susţine că a mai fost oprit de patru ori de Poliţie, dar a fost lăsat să plece fără probleme. Omul cataloghează gestul ca fiind hărţuire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici