Reacţia lui Carmen Dan după ce a fost întrebată dacă va fi pusă sub acuzare în dosarul din 10 august

Ministrul Carmen Dan a declarat, vineri, că nu îi este teamă că va fi pusă sub acuzare în dosarul protestelor din 10 august, deoarece nu a greşit cu nimic, subliniind totodată că, până în prezent, nu a fost citată pentru audiere.

995 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Carmen Dan după ce a fost întrebată dacă va fi pusă sub acuzare în dosarul din 10 august

Reacţia lui Carmen Dan după ce a fost întrebată dacă va fi pusă sub acuzare în dosarul din 10 august

Ministrul Carmen Dan a declarat, vineri, că nu a fost citată până acum la Parchetul General în dosarul protestelor din 10 august: „Dacă voi fi citată sâmbătă sau duminică, vă anunţ”.

Întrebată de către jurnalişti dacă îi este teamă că va fi şi ea pusă sub acuzare în acest dosar, ministrul de Interne a răspuns: „Nu. Unui om care nu a greşit cu nimic, nu are de ce să-i fie teamă”.

La Parchetul general au fost chemaţi pe 21 septembrie mai mulţi şefi ai Jandarmeriei şi ai Ministerului de Interne pentru a fi puşi sub acuzare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici