RECENSĂMÂNT 2011: Probleme tehnice în timpul demonstraţiei cu privire la procedura de autorecenzare

Secţiunea "Instrumentar" a site-ului dedicat Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor 2011 s-a încărcat greu, vineri, chiar în conferinţa de presă în care Ştefan Trică, directorul Direcţiei de Statistică şi Recensământul Populaţiei, încerca o demonstraţie cu privire la procedura de autorecenzare.

249 afișări
Imaginea articolului RECENSĂMÂNT 2011: Probleme tehnice în timpul demonstraţiei cu privire la procedura de autorecenzare

cu privire la procedura de autorecenzare

Ştefan Trică a prezentat, vineri, într-o conferinţă de presă procedura de completare a formularelor de către persoanele care nu sunt găsite uşor la domiciliu de către recenzori.

Acesta a fost nevoit să-şi întrerupă discursul de prezentare a etapelor pe care trebuie să le parcurgă bucureştenii care aleg să-şi completeze singuri fişele de recensământ pentru mai bine de un minut pentru că secţiunea "Instrumentar" care conţine formularele nu se încărca.

Uşor stânjenit de problema tehnică, şeful Direcţiei de Statistică şi Recensământ al Populaţiei a explicat jurnaliştilor prezenţi că acest lucru se întâmplă fie din cauza accesărilor ridicate pe care le are site-ul instituţiei, fie din cauza conexiunii lente la internet pe care o are laptop-ul INS. La cererea lui Ştefan Trică, un angajat al departamentului tehnic a explicat că încărcarea dificilă a secţiunii "Instrumentar" se datora, la ora respectivă, numărului mare de accesări, având în vedere că secţiunea era rececent lansată.

Procedura de autorecenzare a fost publicată, vineri, pe site-ul Recensământului populaţiei şi locuinţelor 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici