Record de alcoolemie: O infirmieră de la un spital din Iaşi a fost prinsă băută în timpul serviciului

O infirmieră de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi a fost prinsă băută în timpul serviciului. Femeia avea o alcoolemie de 3,43 mg/l în sânge. Nu este prima dată când infirmiera merge băută la serviciu, potrivit colegilor ei.

1671 afișări
Imaginea articolului Record de alcoolemie: O infirmieră de la un spital din Iaşi a fost prinsă băută în timpul serviciului

Record de alcoolemie: O infirmieră de la un spital din Iaşi a fost prinsă băută în timpul serviciului

Femeia a fost prinsă băută în timpul programului, iar colegii ei au anunţat conducerea spitalului că femeia miroase a alcool.

Aceasta lucrează de un an şi 7 luni în secţia de diabet a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

„Eram în spital, în jurul ore 18.30, a fost anunţată directoarea de îngrijiri care era lângă mine, ea mi-a comunicat şi atunci am plecat imediat împreună cu dânsa în secţie. Doamna avea manifestări specifice unui om care a consumat alcool. Am avut o discuţie scurtă, am încercat cumva, ea s-a speriat, am mers către UPU. Iniţial nu a vrut să meargă, am convins-o uşor, cu vorbă bună. I s-a luat alcoolemia, am rămas stupefiat şi eu, văzând cifra respectivă, care era peste trei. Era dintr-un sat mărginaş municipiului Iaşi, nu putea sa plece la ora aia. Se făcuse ora 19. Am oprit-o la spital, în grija medicului de gardă", a declarat managerul Spitalului Sfântul Spiridon, Ioan Bârliba.

Femeia avea o alcoolemie de 3,43 mg/l alcool pur în sânge.

Colegii infirmierei au spus că nu este prima dată când aceasta e băută la serviciu, dar niciodată starea sa nu ar fi fost atât de gravă.

Managerul a cerut o anchetă a comisiei de disciplină, iar până la finalizarea verificărilor femeia va lucra doar în timpul zilei, sub supraveghere.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
infirmieră,
alcool,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici