Restricţii de trafic pe DN7 între Piteşti, Râmnicu Vâlcea şi Sibiu

Restricţiile de trafic au fost impuse sâmbătă, pe DN7, între Piteşti, Râmnicu Vâlcea şi Sibiu. Din cauza unor lucrări care se desfăşoară pe mai multe porţiuni, maşinile circulă cu greutate.

446 afișări
Imaginea articolului Restricţii de trafic pe DN7 între Piteşti, Râmnicu Vâlcea şi Sibiu

Restricţii de trafic pe DN7 între Piteşti, Râmnicu Vâlcea şi Sibiu

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, sâmbătă, pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea - Sibiu, traficul se desfăşoară restricţionat.

Astfel, între kilometrii 197 şi 198 în localitatea Călimăneşti şi între kilometrii 55 şi 56 în localitatea Voineasa se asfaltează, în intervalul orar 08.00-18.00.

Se asfaltează şi în localitatea Brezoi, între kilometrii 207 şi 208, între orele 7.00 şi 18.00. De asemenea, între kilometrii 156 şi 165, în localităţile Milcoiu şi Goleşti se fac marcaje rutiere.

În toate zonele unde se fac lucrări, circulaţia rutieră se desfăşoară pe jumătate din calea de rulare fiind dirijată prin semne.

Programul lucrărilor poate fi modificat în funcţie de evoluţia fenomenelor meteorologice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici