Restricţii pe A1 Sebeş - Sibiu până vineri seara din cauza unor lucrări

Circulaţia pe autostrada A1 Sebeş - Sibiu se desfăşoară, până vineri seara, cu restricţii între kilometrii 281+905 şi 282+295, din cauza unor lucrări.

88 afișări
Imaginea articolului Restricţii pe A1 Sebeş - Sibiu până vineri seara din cauza unor lucrări

Potrivit Centrului Infotrafic, de miercuri până vineri seara, circulaţia este restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă pe autostrada A1 Sebeş - Sibiu, la kilometrii 281+905 şi 282+295, din cauza lucrărilor de frezare şi asfaltare a părţii carosabile.

Reparaţiile se vor efectua inclusiv pe timpul nopţii, până vineri seara.

Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza, să respecte indicatoarele rutiere, să semnalizeze din timp orice schimbare a direcţiei de mers şi să folosească luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici