Restricţii pe Şoseaua Pantelimon din Capitală pentru lucrări la reţeaua de termoficare

De miercuri dimineaţa vor fi impuse restricţii pe Şoseaua Pantelimon din Capitală pentru remedierea unor avarii la reţeaua de termoficare.

284 afișări
Imaginea articolului Restricţii pe Şoseaua Pantelimon din Capitală pentru lucrări la reţeaua de termoficare

Restricţii pe Şoseaua Pantelimon din Capitală pentru lucrări la reţeaua de termoficare

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, de miercuri, de la ora 9.30, în vederea remedierii avariilor reţelei de termoficare, vor fi instituite restricţii de circulaţie pe Şos. Pantelimon, benzile I şi II, din zona trecerii pentru pietoni aflate în proximitatea străzii Herţa, sensul de deplasare către Şos. Iancului.

Poliţiştii le cer şoferilor să circule cu prudenţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri.

Pietonilor le este recomandat să traverseze strada doar prin locurile marcate şi semnalizate corespunzător sau la culoarea verde a semaforului electric, numai după ce s-au asigurat temeinic, iar intenţia lor de traversare a fost observată si înţeleasă de către conducătorii auto.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici