Restricţiile de circulaţie impuse pe DN 10 Buzău-Braşov în zona barajului de la Siriu, ridicate

Restricţiile de circulaţie impuse la începutul lunii decembrie pe DN 10 Buzău - Braşov, în zona barajului de la Siriu, au fost ridicate, traficul desfăşurându-se în prezent pe durata întregii zile, singura restricţie rămânând cea de tonaj greu, impusă autovehiculelor mai mari de 7, 5 tone.

1111 afișări
Imaginea articolului Restricţiile de circulaţie impuse pe DN 10 Buzău-Braşov în zona barajului de la Siriu, ridicate

Restricţiile de circulaţie impuse pe DN 10 Buzău-Braşov în zona barajului de la Siriu, ridicate (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, agentul principal Amalia Călugăru, restricţiile care au fost impuse la începutul lunii curente pe DN 10 Buzău - Braşov au fost ridicate, în prezent traficul pe acest tronson desfăşurându-se normal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform sursei citate, rămâne în vigoare o singură restricţie, având interdicţie în continuare să circule pe şoseaua menţionată autovehiculele cu masa maximă autorizată de peste 7, 5 tone.

La începutul lunii decembrie, autorităţile judeţene din Buzău au impus restricţii pe DN 10 Buzău - Braşov. Practic, autovehiculele nu erau lăsate să circule pe această şosea, între orele 13.00 şi 14.00 şi 15.00 şi 16.00, din cauza unor lucrări la o copertină ce va avea rolul să stopeze să mai ajungă pe şosea aluviunile formate în urma alunecărilor de teren. Restricţiile au fost valabile până pe 23 decembrie, astfel că de sărbători şoferii au putut tranzita DN 10 Buzău - Braşov, fără probleme.

În judeţul Buzău, la ora transmiterii acestei ştiri ninge, iar în zonele de câmpie ale judeţului vântul suflă cu putere. Conform IPJ Buzău, la ora actuală se circulă pe toate şosele din judeţ.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, la Poliţia Buzău s-au înregistrat trei accidente rutiere, în localităţile Cilibia, Balta Albă şi Ziduri, soldate cu doi răniţi şi pagube materiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici