REZULTATE BACALAUREAT 2013 BRĂILA. Promovabilitate de 74,17 la sută, cea mai mare din ţară

Promovabilitatea la bacalaureat este de 74,17 la sută în judeţul Brăila, fiind cea mai mare din ţară, în timp ce în Vrancea promovabilitatea este de 54,63 la sută, cu 12 procente mai mare decât în 2012, în total nouă candidaţi din cele două judeţe obţinând medii de 10

1912 afișări

Primele rezultate ale examenului de BACALAUREAT 2013 au fost afişate luni dimineaţă la centrele de examinare din judeţul BRĂILA. Notele vor fi afişate şi pe edu.ro, portalul Ministerului Educaţiei destinat informaţiilor despre examene.

Vineri, 12 iulie, vor fi anunţate  REZULTATELE FINALE BAC 2013.

În judeţul Brăila, promovabilitatea la bacalaureat este de 74,17 la sută, la Colegiul Naţional "Gheorghe Murgoci" din municipiul Brăila promovabilitatea fiind de sută la sută.

"Acest rezultat obţinut se datorează seriozităţii cu care candidaţii au abordat acest examen. În ultimii ani, la Brăila, mergem pe varianta că cei care învaţă pot avea rezultate. În plus, ar fi de remarcat că nu avem niciun candidat eliminat din cauza fraudei şi niciun eveniment la bacalaureatul de anul acesta în tot judeţul. Seriozitatea este şi a profesorilor care au asistat la bacalaureat, a tuturor membrilor comisiei şi a întregului corp profesoral din Brăila", a declarat şeful ISJ Brăila, Iulian Danielescu.

Şase candidaţi au obţinut media 10 la bacalaureat.

Anul trecut, la Brăila, procentul de promovare la sesiunea din iunie-iulie a bacalaureatului a fost de aproape 60 la sută, în timp ce în 2011 a fost de circa 56 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici