REZULTATE BACALAUREAT 2013 GIURGIU: Promovabilitate de 39,45 la sută

Promovabilitatea la bacalaureat este de 39,45 la sută în judeţul Giurgiu, existând un liceu unde niciun elev nu a luat examenul.

1334 afișări

În judeţul Giurgiu, promovabilitatea la bacalaureat este de 39,45 la sută, cu aproape trei procente mai mică faţă de anul trecut.

Potrivit reprezentanţilor ISJ Giurgiu, cel mai bun rezultat se înregistrează la Colegiul Naţional "Ion Maiorescu" din municipiul Giurgiu, unde 92,09 la sută dintre candidaţi au luat examenul.

La Liceul "Tudor Vianu", tot din municipiul Giurgiu, promovabilitatea este de 71,96 la sută, iar la liceul din oraşul Mihăileşti de 47,54 la sută.

La Liceul Tehnologic din Giurgiu niciunul dintre cei 32 de candidaţi înscrişi nu a promovat examenul, în timp ce la un liceu din Călugăreni şi la Liceul "Miron Nicolescu" din municipiul Giurgiu promovabilitatea este de 1,18 la sută, respectiv 2,47 la sută.

CONTESTAŢIILE vor putea fi depuse înte orele 12:00-16:00. Vineri, 12 iulie, vor fi anunţate rezultatele finale.

În perioada 10 -12 iulie va avea loc soluţionarea contestaţiilor, iar la 13 iulie vor fi afişate REZULTATELE FINALE BAC 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici