Român împuşcat în cap într-un cartier din Londra- VIDEO

Un tânăr a fost împuşcat mortal într-o maşină în cartierul Finchley din nordul Londrei, iar poliţia metropolitană a anunţat că aşteaptă identificarea formală a acestuia înainte de a anunţa public identitatea, însă presa română a relatat că victima ar fi un sucevean în vârstă de 29 de ani.

585 afișări
Imaginea articolului Român împuşcat în cap într-un cartier din Londra- VIDEO

Român împuşcat în cap într-un cartier din Londra

Potrivit presei britanice, Poliţia a fost chemată la locul incidentului sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 6.00, găsind victima grav rănită într-o maşină.

Scotland Yard a precizat că medicii sosiţi la faţa locului nu au reuşit să salveze viaţa tânărului.

Poliţiştii britanici au afirmat că bănuiesc cine este victima, însă aşteaptă identificarea formală a acesteia şi au informat deja familia.

Inspectorul Tim Duffield, de la divizia de anchetare a omuciderilor şi infracţiunilor grave a Poliţiei londoneze, a cerut ajutorul martorilor. "Suntem nerăbdători să auzim declaraţii ale persoanelor care s-au aflat în apropiere de Tillinbgourne Gardens, în apropiere de Holiday Inn, în jurul orei 6.00. Este posibil ca cineva să fi văzut sau auzit ceva suspect şi să nu-şi dea seama de importanţa detaliilor", a spus el.

Video Stirileprotv.ro

Potrivit presei sucevene, tânărul împuşcat în Londra era din Suceava şi avea 29 de ani.

Conform presei locale, victima este Gabriel Bogdan P., fost sportiv, care lucra de mai multă vreme în Londra ca bodyguard într-un club de noapte.

Prieteni ai acestuia susţin că tânărul a fost împuşcat în cap, în faţa casei unde locuia, în timp ce se întorcea de la lucru şi se afla într-o maşină condusă de un cunoscut de-al său.

Tânărul a plecat de mai mulţi ani din ţară, iar mama şi sora lui se află la lucru în Italia, în timp ce în Suceava mai locuieşte doar tatăl său, care este grav bolnav.

Pe unul din forumurile românilor din Marea Britanie, www.mareaunire.com, este dezbătut acest subiect, printre cei care postează fiind cunoştinţe sau foşti colegiu ai tânărului, care îşi exprimă regretul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici