Românii pleacă în minivacanţă: Traficul rutier se intensifică pe A2 către litoral şi pe DN1 Bucureşti – Braşov/ Aglomeraţie şi pe Valea Prahovei

Circulaţia rutieră se desfăşoară, duminică dimineaţă, în condiţii bune pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, dar este în creştere pe sensul de mers către litoral. Traficul a început să se intensifice şi pe DN1 Bucureşti – Braşov.

1399 afișări
Imaginea articolului Românii pleacă în minivacanţă: Traficul rutier se intensifică pe A2 către litoral şi pe DN1 Bucureşti – Braşov/ Aglomeraţie şi pe Valea Prahovei

Traficul rutier se intensifică pe A2 către litoral şi pe DN1 Bucureşti – Braşov (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei, traficul rutier se desfăşoară în condiţii bune pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, uşor în creştere pe sensul de mers către litoral.

În cazul în care volorile de trafic vor creşte, şoferii sunt sfătuiţi să folosească şi alte rute către Constanţa, cum ar fi: -DN2 Bucureşti – Urziceni, DN2A Urziceni – Slobozia – Hârşova – Constanţa; DN3 Bucureşti – Lehliu – Călăraşi – traversare cu bacul spre Ostrov – Adamclisi – Constanţa; DN3 Bucureşti – Lehliu-Gară, DN3A Lehliu-Gară – Feteşti – A2 Feteşti – Cernavodă, DN22C Cernavodă – Murfatlar, DN3 Murfatlar – Constanţa. La staţia de taxare de la Feteşti este posibil să apară probleme de trafic.

Circulaţia a început să se intensifice şi pe DN1 Bucureşti – Braşov.

La Comarnic şi între staţiunile Buşteni, Sinaia şi Predeal este posibil să apară probleme de trafic şi să se formeze coloane de autovehicule.

Trafic rutier intens pe Valea Prahovei

Traficul rutier este intens pe DN1 Ploieşti – Braşov, fiind aglomerat, pe sensul de urcare, la Comarnic şi pe tronsonul Sinaia – Azuga, iar pe sensul de coborâre de la limita cu judeţul Braşov până la Buşteni.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei, traficul rutier este intens pe DN1 Ploieşti – Braşov.

Pe sensul de urcare (către Braşov), există aglomeraţie la Comarnic şi pe tronsonul Sinaia – Azuga, iar pe sensul de coborâre, de la limita cu judeţul Braşov până la Buşteni.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte regulile de circulaţie şi să manifeste disciplină în trafic.

De asemenea, pentru evitarea ambuteiajelor, automobiliştii care doresc să se deplaseze pe ruta Ploieşti – Braşov pot lua în considerare traseul alternativ DN1A Ploieşti – Vălenii de Munte – Cheia – Săcele – Braşov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici