Săftoiu, către Cîţu: Sunt de acord să mai tăiem de la bugetari, dar e obligatoriu să începem cu noi

Deputatul PNL Adriana Săftoiu i-a transmis colegului său liberal Florin Cîţu că ideea de a tăia bani de la bugetari este utilă, însă pentru ca acest demers să funcţioneze este necesar ca tăierile să se înceapă de la bugetarii din Parlament.

2538 afișări
Imaginea articolului Săftoiu, către Cîţu: Sunt de acord să mai tăiem de la bugetari, dar e obligatoriu să începem cu noi

Săftoiu, către Cîţu: Sunt de acord să mai tăiem de la bugetari, dar e obligatoriu să începem cu noi

„Dragă Florin, Sunt de acord cu tine să mai tăiem de la bugetari. Dar moralmente e obligatoriu să începem cu noi, ca să fie un demers credibil şi să funcţioneze. De la faptul că majoritatea zdrobitoare a parlamentarilor nu lucrează mai mult de trei zile pe săptămână, pretextând că în restul timpului sunt "în teritoriu". Să fim serioşi. Primii care ştiu că nu fac nimic în teritoriu sunt chiar electorii. Apoi tot felul de călătorii în străinătate, fără altă finalitate decât plăcerea plimbării, deconturi aberante. Ar trebui, zic, să începem cu o listă de cheltuieli inutile ale bugetarilor parlamentari şi abia apoi să ne apucăm de ceilalţi bugetari, cu metodă, cu argumente, pe categorii. Ce spui?”, a scris Adriana Săftoiu, pe Facebook.

Reacţia vine în contextul în care liderul senatorilor PNL Florin Cîţu a declarat că salariile bugetarilor sunt duble comparativ cu cele din sectorul privat. Liberalul a adăugat că, în acest context, bugetarii trebuie să fie de acord să lucreze fără a primi vouchere, tichete de vacanţă, sporuri şi pensii speciale.

Liberalul mai afirmă că bugetarii sunt privilegiaţii societăţii, iar toţi românii, atât cei din ţară cât şi cei din diaspora lucrează pentru ca bugetarii să trăiască bine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici