Şapte persoane au fost rănite în urma unui carambol produs în judeţul Suceava | FOTO

Şapte persoane au fost rănite, marţi dimineaţa, în urma unui carambol, pe DN 2, la ieşirea din Fălticeni spre Suceava. Patru maşini au fost implicate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

694 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane au fost rănite în urma unui carambol produs în judeţul Suceava | FOTO

Şapte persoane au fost rănite în urma unui carambol produs în judeţul Suceava

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, şapte persoane implicate în accidentul în lanţ vor fi duse la spital.

„Patru maşini au fost implicate într-un carambol. Şapte persoane au fost rănite uşor şi vor fi duse la spital pentru îngrijiri medicale”, a spus Găleată.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul s-a produs pe DN 2 (E 85), în apropiere de localitatea Podeni, judeţul Suceava, fiind implicate două microbuze de transport persoane, un autocamion şi un autoturism.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării locului faptei, iar valorile de trafic sunt în creştere, mai arată sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici