Şapte persoane rănite după ce o maşină a lovit un microbuz care venea din Marea Britanie | FOTO

Şapte persoane au fost rănite, luni, în urma unui accident produs la ieşire din Timişoara, în care au fost implicate o maşină şi un microbuz în care se aflau cinci pasageri ce se întorceau din Marea Britanie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

226 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane rănite după ce o maşină a lovit un microbuz care venea din Marea Britanie | FOTO

Şapte persoane rănite după ce o maşină a lovit un microbuz care venea din Marea Britanie

Accidentul rutier a avut loc, luni, pe DN 6, la ieşire din Timişoara spre oraşul Lugoj, la câteva sute de metri după sensul giratoriu din localitatea Ghiroda.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, un bărbat în vârstă de 45 de ani, aflat la volanul unui microbuz de transport persoane, cu cinci pasageri la bord, a virat la stânga pe o porţiune de drum în care se termină parapetul median, încercând să se întoarcă, pentru a putea urca pe centură, pe Calea Lugojului.

Şoferul nu s-a asigurat în momentul în care a făcut această manevră, microbuzul fiind lovit din spate de o maşină în care se aflau cinci persoane, care circula regulamentar în acelaşi sens de mers.

În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat. Toate cele cinci persoane aflate în autoturism au fost rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, şi două persoane, pasagere în microbuz, au fost rănite.

Conform poliţiştilor timişeni, microbuzul venea din Marea Britanie. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici