Scene macabre în cartierul Primăverii din Bucureşti: Două persoane, găsite decedate în condiţii violente - VIDEO

Două persoane au fost găsite decedate în condiţii violente, marţi seară, în cartierul Primăverii din Bucureşti, una dintre victime, spânzurată de calorifer, având multiple plăgi tăiate pe corp. Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov a fost solicitat de către un bărbat în Bulevardul Primăverii, numărul 42, au declarat surse medicale.

8395 afișări
Imaginea articolului Scene macabre în cartierul Primăverii din Bucureşti: Două persoane, găsite decedate în condiţii violente - VIDEO

Scene macabre în cartierul Primăverii din Bucureşti: Două persoane, găsite decedate în condiţii violente (Imagine: Cristi Vatavu/Mediafax Foto)

Bărbatul a susţinut că şi-a găsit soţia decedată.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat, pentru MEDIAFAX, că la 112 s-a primit un apel din partea vecinilor, care au reclamat un miros foarte puternic de putrefacţie.

Echipajul medical care a ajuns la faţa locului a găsit în imobil două cadavre în stare avansată de putrefacţie, stabilindu-se că decesul ar fi survenit cu aproximativ 72 de ore înainte.

Video Stirileprotv.ro

Una dintre victime, o femeie de aproape 40 de ani, avea multiple plăgi tăiate pe corp, ea fiind găsită spânzurată de calorifer.

Cealaltă victimă a fost găsită într-o altă cameră, cel mai probabil într-o baie.

Potrivit unor surse judiciare, persoana, care era goală, era tot o femeie.

La faţa locului este aşteptat un echipaj al IML, pentru a ridica cele două cadavre.

De asemenea, în imobil s-a prezentat şi un echipaj de la Serviciul Omoruri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici